Overzicht trainingen

AutoCAD.png

Deze training legt de nadruk op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van AutoCAD ten opzichte van oudere versies.

AutoCAD.png

Deze training stelt cursist(e) in staat om 3D draad-, vlakken- en volumemodellen te maken en te manipuleren.

AutoCAD.png

Deze training stelt cursist(e) in staat om de basisfunctionaliteit van AutoCAD Architecture te gebruiken.

AutoCAD.png

In deze training wordt er voornamelijk gewerkt aan het nauwkeurig ontwikkelen van terreinmodellen.

AutoCAD.png

Deze training stelt cursist(e) in staat professionele tweedimensionale technische tekeningen te produceren.

AutoCAD.png

Cursist(e) maakt in deze cursus kennis met de werkomgeving van Autodesk AutoCAD Plant 3D. We behandelen Specsheets en de relatie tussen Specsheets en Catalogs.

AutoCAD.png

Tijdens deze training wordt de werkomgeving van Plant 3D module P&ID behandeld. Projectmatig werken met de Projectmanager, Datamanager en Toolpalettes behoren tot de user interface van Autocad P&ID.

AutoCAD.png

Tijdens deze training wordt de werkomgeving van Autodesk Plant 3D module Plant 3D behandeld. Deze module is bedoeld om een leidingvoorstel (routing) neer te zetten van een installatie en/of fabriek (plant).

SketchUp.png

Deze training behandelt de vele mogelijkheden van SketchUp Pro. Cursist(e) leert eenvoudig 3D tekeningen maken.

Revit.png

Deze training stelt cursist(e) in staat om de basisfunctionaliteit van Autodesk Revit te gebruiken. Tijdens de cursus worden de verschillende commando's uitgelegd.

Revit.png

Tijdens de training ligt de nadruk op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van Autodesk Revit Architecture ten opzichte van eerdere releases.

Revit.png

Tijdens deze training ligt de nadruk op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van Autodesk Revit Structure ten opzichte van eerdere releases.

3B-1.png

Cursist(e) leert de grote hoeveelheid extra tools en functies van 3B Tools toepassen en een veelvoud aan tijd- en kostenbesparing realiseren.

Revit.png

Na de training kan cursist(e) verschillende fases in een Revit model controleren en per fase tekeningen en uittrekstaten maken.

Revit.png

Cursist(e) maakt kennis met de basisfunctionaliteit van Autodesk Revit Live en leert van 3D onderdelen uit het Revit model presentatieafbeeldingen en fotorealistische renderingen maken.

Revit.png

Tijdens deze training leert cursist(e) een stedenbouwkundig plan binnen Autodesk Revit op te zetten en op basis van een volumestudie een ontwerpmodel te ontwikkelen.

Revit.png

In deze training leert cursist(e) de basisbeginselen van Dynamo, een open source-programmeertaal voor de conceptuele modeller van Autodesk Revit.

Revit.png

Tijdens deze training leert cursist(e) de vele aspecten van Autodesk Revit MEP. Aan de orde komt onder meer het automatisch bijwerken van doorsnedes, aanzichten en tellijsten.

BIM-manager.png

Deze cursus voor opdrachtgevers, managers, projectleiders, directeuren en leidinggevenden in de bouwsector geeft inzicht in de BIM-filosofie.

Navisworks.png

U wilt hoeveelheden uittrekken met Navisworks? In de eendaagse training leert u hoe u een Quantification werkboek kunt maken van uw model(-len).

Infraworks.png

Deze training behandelt de opzet van een Infraworks model, het verwerken van omgevingsdata, het plaatsen van bijvoorbeeld een Revit model in die omgeving en het wijzigen/presenteren van dat model.

Inventor.png

Deze training is bedoeld voor de beginnende tekenaar/constructeur. Na de training kan cursist(e) snel en doeltreffend 3D ontwerpen met Autodesk Inventor maken.

Inventor.png

Deze training behandelt de geavanceerde mogelijkheden van Autodesk Revit. Na deze training kan cursist(e) efficiënter modelleren.

Inventor.png

Cursist(e) leert gebruik te maken van de meest geavanceerde mogelijkheden van Autodesk Inventor. Cursist(e) kan als expert nog specialistischer werken met Autodesk Inventor.

Inventor-LT.png

Cursist(e) maakt in deze training kennis met de principes, processen en methodes om 3D productontwerpen in Autodesk Inventor LT te maken.

Vault.png

Tijdens deze training maakt cursist(e) kennis met de mogelijkheden en achtergronden van datamanagement-tool Autodesk Vault.

Inventor.png

In deze training leert cursist(e) de vaardigheden om starre en flexibele leidingwerken te ontwerpen en te documenteren met behulp van Autodesk Inventor Professional of Autodesk Inventor Routed Systems.

Inventor.png

Na de training kan cursist(e) snel en doeltreffend in 3D, matrijzen en gereedschappen ontwerpen en documenteren.

manager.png

Deze cursus voor opdrachtgevers, management en projectleiders in werktuigbouw-, engineering- en/of installatiebranches geeft inzicht in digital prototyping.

Inventor.png

De training leert cursist(e) de basisfunctionaliteit van Autodesk Inventor Visualisation. Daarnaast komt het maken van presentatieafbeeldingen en renderingen van 3D onderdelen of samenstellingen aan de orde.

Fusion360.png

Na deze verkorte training kan cursist(e) snel en doeltreffend 3D ontwerpen, samenstellingen en werktekeningen maken met Fusion 360

Fusion360.png

Het doel van deze training is een juiste analyse op te zetten en het correct interpreteren van de resultaten van deze simulatie.

certified.png

Met een Autodesk certificering voor bijvoorbeeld Revit, Inventor of AutoCAD worden kennis en vaardigheden op een objectief niveau vastgesteld.

3DS-Max.png

Na deze training kan cursist(e) in zijn of haar werkomgeving zelfstandig aan de slag met Autodesk 3ds Max visualisatie- en animatie-software.

3DS-Max.png

Deze vervolgcursus richt zich op 3D-ontwerpers die meer uit Autodesk 3ds Max willen halen en die toe zijn aan de meer geavanceerde mogelijkheden.

3DS-Max.png

Deze training stelt cursist(e) in staat om de basisfunctionaliteit van Autodesk 3ds Max Interactive te gebruiken. Tijdens de cursus worden de verschillende commando's uitgelegd en wordt cursist(e) door de mogelijkheden van het programma geleid.

3DS-Max.png

In deze cursus leert cursist(e) Autodesk Inventor modellen te visualiseren met behulp van 3DS Max. Aan de orde komen de tools die helpen om Inventor en andere CAD-modellen te animeren.

ICN Solutions

ICN Training Center is een onderdeel van ICN Solutions. Wij denken met u mee en bieden advies, software, training en systemen voor de optimalisering van ontwerp- en constructie­processen. Onze experts adviseren bedrijven en ondernemers die actief zijn op het gebied van architectuur, bouwkunde, werktuigbouwkunde, civiele techniek en infrastructuur.

Partners

footer autodesk
HP Gold Partner
CADexpress

© 2019 ICN Solutions b.v.