Training AutoCAD en AutoCAD LT Basis

AutoCAD.png

Deze training stelt cursist(e) in staat om 3D draad-, vlakken- en volumemodellen te maken en te manipuleren.

AutoCAD.png

Cursist(e) maakt in deze cursus kennis met de werkomgeving van Autodesk AutoCAD Plant 3D. We behandelen Specsheets en de relatie tussen Specsheets en Catalogs.

AutoCAD.png

Tijdens deze training wordt de werkomgeving van Plant 3D module P&ID behandeld. Projectmatig werken met de Projectmanager, Datamanager en Toolpalettes behoren tot de user interface van Autocad P&ID.

AutoCAD.png

Tijdens deze training wordt de werkomgeving van Autodesk Plant 3D module Plant 3D behandeld. Deze module is bedoeld om een leidingvoorstel (routing) neer te zetten van een installatie en/of fabriek (plant).

SketchUp.png

Deze training behandelt de vele mogelijkheden van SketchUp Pro. Cursist(e) leert eenvoudig 3D tekeningen maken.

3B-1.png

Cursist(e) leert de grote hoeveelheid extra tools en functies van 3B Tools toepassen en een veelvoud aan tijd- en kostenbesparing realiseren. Gratis voor geregistreerde gebruikers van 3B Tools.

3B-1.png

Cursist(e) leert geautomatiseerd een bouwbesluittoets uit te voeren. Gratis voor geregistreerde gebruikers van 3B Tools en 3B Bouwbesluit 2.0.

Revit.png

Tijdens deze training leert cursist(e) een stedenbouwkundig plan binnen Autodesk Revit op te zetten en op basis van een volumestudie een ontwerpmodel te ontwikkelen.

Revit.png

Tijdens deze training leert cursist(e) de vele aspecten van Autodesk Revit MEP. Aan de orde komt onder meer het automatisch bijwerken van doorsnedes, aanzichten en tellijsten.

BIM-manager.png

Deze cursus voor opdrachtgevers, managers, projectleiders, directeuren en leidinggevenden in de bouwsector geeft inzicht in de BIM-filosofie.

Inventor.png

Deze training is bedoeld voor de beginnende tekenaar/constructeur. Na de training kan cursist(e) snel en doeltreffend 3D ontwerpen met Autodesk Inventor maken.

Inventor.png

Cursist(e) leert gebruik te maken van de meest geavanceerde mogelijkheden van Autodesk Inventor. Cursist(e) kan als expert nog specialistischer werken met Autodesk Inventor.

Vault.png

Tijdens deze training maakt cursist(e) kennis met de mogelijkheden en achtergronden van datamanagement-tool Autodesk Vault.

Inventor.png

In deze training leert cursist(e) de vaardigheden om starre en flexibele leidingwerken te ontwerpen en te documenteren met behulp van Autodesk Inventor Professional of Autodesk Inventor Routed Systems.

Inventor.png

De training leert cursist(e) de basisfunctionaliteit van Autodesk Inventor Visualisation. Daarnaast komt het maken van presentatieafbeeldingen en renderingen van 3D onderdelen of samenstellingen aan de orde.

Inventor.png

Deze training leert de gevorderde Inventor gebruiker om met Inventor CAM een bewerkingsprogramma te maken in een 2D en 3D vlak.

3DS-Max.png

Deze training stelt cursist(e) in staat om de basisfunctionaliteit van Autodesk 3ds Max Interactive te gebruiken. Tijdens de cursus worden de verschillende commando's uitgelegd en wordt cursist(e) door de mogelijkheden van het programma geleid.

ICN Solutions

ICN Training Center is een onderdeel van ICN Solutions. Wij denken met u mee en bieden advies, software, training en systemen voor de optimalisering van ontwerp- en constructie­processen. Onze experts adviseren bedrijven en ondernemers die actief zijn op het gebied van architectuur, bouwkunde, werktuig­bouwkunde, civiele techniek en infrastructuur.

Partners

footer autodesk
HP Partner First Silver
CADexpress
KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

© 2021 ICN Solutions b.v.