Training Autodesk BIM 360 Docs Basis


Deze training is een uitgebreide introductie van Autodesk BIM 360 Docs, een documentmanagementsysteem voor bouwprojecten in de cloud. U maakt kennis met de principes van dit krachtige platform, zoals het delen en opslaan van projectbestanden, versiemanagement en het online bekijken van 3D-modellen. U leert hoe een BIM 360 Docs-omgeving wordt ingericht en van welke functionaliteit u als BIM-modelleur of -projectleider gebruik kunt maken.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer: machtigingen voor gebruikers, project- en mappenindeling, uploaden van documenten, uitvoeren van controles en accordaties door middel van workflows, afhandeling van incidenten en RFI’s, en de overdracht van documenten(sets) aan derden.

Voorkennis: Autodesk software en BIM-filosofie
Certificaat: ICN deelnamecertificaat
Lesmateriaal: Nederlandstalig ICN trainingsmateriaal

 

Trainingsduur: 1 dag
Adviesprijs: € 495,00

Inclusief lunch en lesmateriaal. Exclusief 21% BTW

 

Bent u dus nog op zoek naar een professionele BIM 360 training? Download dan snel de infosheet of meld u aan voor een BIM 360 training bij u in de buurt.

Geplande training(en)

Geen trainingen/examens gepland. Neem contact met ons op.  ICN Solutions

  ICN Training Center is een onderdeel van ICN Solutions. Wij denken met u mee en bieden advies, software, training en systemen voor de optimalisering van ontwerp- en constructie­processen. Onze experts adviseren bedrijven en ondernemers die actief zijn op het gebied van architectuur, bouwkunde, werktuig­bouwkunde, civiele techniek en infrastructuur.

  Partners

  footer autodesk
  HP Partner First Silver
  CADexpress
  KvK: 16089072
  BTW: NL809917178B01

  © 2022 ICN Solutions bv